Mijn naam is Ilse van den Broek. Ik ben grafisch ontwerper met passie voor mijn vak. Mijn specialisme? Concept, ontwerp & opmaak. Van de ontwikkeling van een complete visuele identiteit of website tot de opmaak van een magazine.

Een goede stijl vertelt een verhaal; over het bedrijf, de identiteit en de werkwijze. De juiste uitgangspunten achterhalen en meedenken bij het scherpstellen van dit verhaal; zo kan ik de vertaalslag maken van boodschap naar aansprekende beeldtaal. Het is mijn passie en doel om verrassende oplossingen te ontwikkelen voor elke grafische en visuele communicatie-uitdaging.

Inzetbaarheid?
Als zelfstandig grafisch ontwerper ben ik flexibel inzetbaar, op locatie of extern. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende bureaus en op locatie, direct bij een opdrachtgever. Ik ben gewend om zelfstandig te werken, in teams en om werk over te nemen van anderen in geval van onderbezetting of calamiteiten.

Mijn werkwijze?
Opdrachtgevers omschrijven mij als creatief, flexibel, verrassend, snel, betrokken en gedreven. Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor u kan betekenen? Ik kom graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.